Ripsienpidennykset

Ripsipidennykset tehdään laadukkailla Salon Volume tuotteilla. Yleisin huoltoväli on 2 – 4 viikkoa, koska pysyvyys on hyvin yksilöllistä. Nämä ohjeet ripsienlaittoon valmistautumiseen on laatinut maahantuontiyrityksen, Salon Volumen väki.

Ennen ripsiaikaasi välttele muutamaa päivää aiemmin öljypitoisten tuotteiden käyttöä puhdistustuotteissa sekä rasvoissa silmänympärysiholla. Näitä joudut välttämään myös aina ripsienpidennysten käytön aikana. Myös vahvoja rajauksia on syytä välttää, sillä usein juuri ne jättävät tyypillisimmin jäämiä luomenreunaan juuri ripsien tyveen, josta itse et niitä helposti huomaa, mutta ylhäältä päin tekijäsi saattaa huomata.

Ripsiajalle on erittäin tärkeää saapua aina puhtain ripsin. Kaikenlainen lika, rasva, ja meikin jäämät heikentävät liimasidosta. Tämä on tärkein asia koko prosessissa. Sopiva aikaväli pestä kasvot öljyttömällä puhdistustuotteella ennen laittoa on 60-30min välillä. Näin ripsesi ovat varmasti puhtaat sekä riittävän kuivat ripsiliiman toimimisen kannalta. (Oma luonnollinen ripsi sisältää aina jonkin verran kosteutta. Ripsiliima ei pelkää kosteutta, vaan kaikkia edellä mainittuja.) Huomioi, että pelkkä vesi ei ole riittävä puhdistukseen, vaan ripsille tarvitaan öljytön puhdistustuote. Rasvaisia astioitakaan ei tiskata pelkällä vedellä. Puhdistustuotteen ollessa vaahtomainen tai geelimäinen, saa sen helpoiten levittymään myös aivan ripsirajaan.

Ripsivärin käyttö ennen ripsienlaittoa voi vaikuttaa pysyvyyteen radikaalisti, sillä ripsivärien sisältämät vahat jäävät herkästi ripsen pintaan eivätkä päästä liimaa ripsen ensimmäisestä suomukerroksesta eteenpäin, joka tarkoittaa, että ripsi jää pintakiinnitykselle eikä muodostunut liimasauma ole kestävä. Suositeltua on, että saman päivän aikana ei ripsiväriä olisi käytetty ollenkaan. Jo edellisenä päivänä olisi hyvä vältellä raskaita rajauksia sekä ripsiväriä.

Saat ripsillesi viikon takuun ainoastaan noudattamalla näitä ohjeita 🙂

Klassinen ripsienpidennys 80€

Ripsipidennykset sopivat jokaiselle, iästä riippumatta. Kuituja laitetaan yksi per oma ripsi, joten lopputulokseen vaikuttaa hyvin paljon asiakkaan omien ripsien lähtötilanne. Eri kaarevuksilla ja pituuksilla pystyy hyvin loihtimaan luonnolliset tai vähän näyttävämmätkin ripset. Kesto 45-90min

 

Ripsienpidennys huolto 45€ 45min tai 60€ 60min

Huollossa irrotetaan huonosti kiinni olevat tai liian pitkälle kasvaneet kuidut ja tilalle laitetaan uudet. Huolto kannattaa tehdä 2-4 viikon kuluessa edellisestä käynnistä. Huolto kestää 45-60 min riippuen ripsien kunnosta.

Volyymiripset 99€

Volyymiripsissä kuituja laitetaan 2-6kpl per oma ripsi (volyymikuidut ovat tavallisia kuituja huomattavasti ohuempia). Kuiduista on tarkoitus tehdä ’viuhkoja’ joista näkee, että kuidut ovat kärjistä erillään toisistaan. Volyymiripsillä on mahdollista loihtia luonnolliset tai hyvin näyttävät ripset asiakkaan toiveiden mukaan.

Volyymihuolto 60€ 60min tai 75€ 1h30min

Huollossa irrotetaan huonosti kiinni olevat tai liian pitkälle kasvaneet viuhkat ja tilalle laitetaan uudet. Huolto kannattaa tehdä 3-5 viikon kuluessa edellisestä käynnistä. Huolto kestää 60-90 min riippuen ripsien kunnosta.

Ripsipidennyksien poisto 25€

Ripset poistetaan tähän tarkoitukseen tarkoitetulla poistoaineella miellyttävästi, ei repimällä. Poisto ei vahingoita omia ripsiä. Kesto 15min.

Värjäykset Kesto 30min

  • Ripsien ja kulmien värjäys, kulmien siistiminen  25 €
  • Ripsien värjäys 12 €
  • Kulmien siistiminen ja värjäys  15 €
  • Kulmien muotoilu 10€ (15min)
  • Hoidon yhteydessä ripset ja kulmat  20 €

 

Ripsipermanentti 59€ sis. ripsien kestovärjäys

Ripsipermanentissa ripset taivutetaan kaareviksi. Kaarevuuksia löytyy kolmea eri kokoa. Käytämme ripsipermanentissa hellävaraisia silikooni tyynyjä.