Kasvohoito 80€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hieronta, naamio ja hoitovoide. Kesto 75 min.

Puhdistava perushoito joka sopii kaiken ikäisille. Perusteellinen  kasvohoito ilman mitään laitteita. Tuotteet valitaan aina ihotyypin mukaan.

Puhdistava Kasvohoito 69€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio sekä loppuvoide. Kesto 60min.

Puhdistavassa kasvohoidossa asiakkaalle valitaan ihotyypin mukaiset tuotteet

Ultraäänipuhdistus 90€

Alkupuhdistus, kuorinta ultraäänilaitteella, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, ampullin imeyttäminen, naamio ja hoitovoide. Kesto n. 90 min. Hoidon yhteydessä parafiinihaudekäsille 10€.

Ihon syväpuhdistaja ja solujen uudistaja, joka käyttää hyväkseen ultraääntä (28000Hz/s). Ultraäänikuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja elvyttää ihoa sekä syvä puhdistaa huokosia. Iho tuntuu heti puhtaammalta ja nuorekkaammalta. Auttaa myös pigmentoituneisiin ihoalueisiin kuten auringon aiheuttamiin maksaläiskiin ja edistää hoitoaineiden imeytymistä. Parantaa aineenvaihduntaa sekä mikroverenkiertoa. Ultraäänikuorinta on tehokas mutta hellävarainen tapa hoitaa ihoa. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla.

Timanttihionta 95 €

Alkupuhdistus, timanttihionta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, naamio ja hoitovoide. Kesto n. 90 min. Hoidon yhteydessä parafiinihaudekäsille 10€.

Kuorii kasvojen ihoa tehokkaammin kuin tavanomaiset kuorinnat. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa sekä kollageenituotantoa. Sopii stressaantuneelle ja tukkoiselle iholle. Hoito parantaa kosteudensitomiskykyä. Timanttipäitä on eri karheuksia ja imua voi säätää aina ihotyypin mukaisesti. Poistaa epäpuhtauksia, tasoittaa juonteita sekä pigmenttimuutoksia iholta. Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta, tasaisemman väriseltä ja puhtaammalta.

Timanttihiontaa ei suositella

  • Ihosairauksia sairastaville henkilöille.
  • Rikkoutuneelle ihoalueelle.
  • Aknelääkityksen aikana tai jopa 6kk hoidon päätyttyä (lääkärinlupa).
  • Yliherkille ihotyypeille.

Acapulcon kasvohoito 135€

Alkupuhdistus, timanttihionta tai ultraääni kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, ultrasonic kiinteytys, ampullin imeyttäminen, naamio ja hoitovoide. Kesto n.100min. Hoidon yhteydessä parafiinihaudekäsille 10€.

Täydellinen tehohoito aikuiselle stressaantuneelle ja tukkoiselle iholle, kirkastaa väsyneen ihon ja kiinteyttää. Hoito kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa sekä kollageenituotantoa.

 

Kasvohoitojen yhteydessä on mahdollista saada kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin hintaan 20e