Kasvohoito 80€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hieronta, naamio ja hoitovoide. Kesto 75 min.

Puhdistava perushoito joka sopii kaiken ikäisille. Perusteellinen  kasvohoito ilman mitään laitteita. Tuotteet valitaan aina ihotyypin mukaan.

Laitehoidot kasvoille

Ultraäänipuhdistus 89€

Alkupuhdistus, kuorinta ultraäänilaitteella, kulmien siistiminen, ampullin imeyttäminen ultraäänilaitteella, naamio ja hoitovoide. Kesto n. 60 min.

Ihon syväpuhdistaja ja solujen uudistaja, joka käyttää hyväkseen ultraääntä (28000Hz/s). Ultraäänikuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja elvyttää ihoa sekä syvä puhdistaa huokosia. Iho tuntuu heti puhtaammalta ja nuorekkaammalta. Auttaa myös pigmentoituneisiin ihoalueisiin kuten auringon aiheuttamiin maksaläiskiin ja edistää hoitoaineiden imeytymistä. Parantaa aineenvaihduntaa sekä mikroverenkiertoa. Ultraäänikuorinta on tehokas mutta hellävarainen tapa hoitaa ihoa. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla.

Timanttihionta 89 €

Alkupuhdistus, timanttihionta, kulmien siistiminen, naamio ja hoitovoide. Kesto n. 60 min.

Kuorii kasvojen ihoa tehokkaammin kuin tavanomaiset kuorinnat. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa sekä kollageenituotantoa. Sopii stressaantuneelle ja tukkoiselle iholle. Hoito parantaa kosteudensitomiskykyä. Timanttipäitä on eri karheuksia ja imua voi säätää aina ihotyypin mukaisesti. Poistaa epäpuhtauksia, tasoittaa juonteita sekä pigmenttimuutoksia iholta. Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta, tasaisemman väriseltä ja puhtaammalta.

Timanttihiontaa ei suositella

  • Ihosairauksia sairastaville henkilöille.
  • Rikkoutuneelle ihoalueelle.
  • Aknelääkityksen aikana tai jopa 6kk hoidon päätyttyä (lääkärinlupa).
  • Yliherkille ihotyypeille.

 

Acapulcon kasvohoito 135€

Alkupuhdistus, timanttihionta tai ultraääni kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmiensiistiminen, ultrasonic kiinteytys, ampullin imeyttäminen ultraääni laitteella, naamio ja hoitovoide. Kesto n.75min.

Täydellinen tehohoito aikuiselle stressaantuneelle ja tukkoiselle iholle, kirkastaa väsyneen ihon ja kiinteyttää. Hoito kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa sekä kollageenituotantoa.

Kasvojen happohoidot

Azelaico Happohoito 50€

Iho pyyhitään, levitetään happo, happo imeytyy ihoon muutamassa minuutissa.
on tehokas apu rasvoittuvaan tai epäpuhtaaseen ihoon. Se tuhoaa bakteeria ihon sisään ja neutralisoituu itsestään, kun ihon normaali pH tavoitetaan. Iho on hapon jälkeen heti paremman näköinen. Kesto 15 – 20min

Ferulic Happohoito 60€

Iho pyyhitään, levitetään happo, happo imeytyy ihoon muutamassa minuutissa.
lisää ihon kollageenia ja napakoittaa löystynyttä ja elotonta ihoa.
Tämä happo myös poistaa kuonaa.
Ferulic happo on erittäin suosittu ”kauneushappo”. Kesto 15 – 20min.