Klassinen ripsipidennys 80€

Ripsipidennykset sopivat jokaiselle, iästä riippumatta. Kuituja laitetaan yksi per oma ripsi, joten lopputulokseen vaikuttaa hyvin paljon asiakkaan omien ripsien lähtötilanne. Eri kaarevuksilla ja pituuksilla pystyy hyvin loihtimaan luonnolliset tai vähän näyttävämmätkin ripset. Kesto 60-120min

Ripsipidennys huolto 60€ 60min

Huollossa irrotetaan huonosti kiinni olevat tai liian pitkälle kasvaneet kuidut ja tilalle laitetaan uudet. Huolto kannattaa tehdä 2-4 viikon kuluessa edellisestä käynnistä. Huolto kestää 45-60 min riippuen ripsien kunnosta.

Ripsipidennyksien poisto 25€

Ripset poistetaan tähän tarkoitukseen tarkoitetulla poistoaineella miellyttävästi, ei repimällä. Poisto ei vahingoita omia ripsiä. Kesto 15min.

Värjäykset

 • Ripsien ja kulmien värjäys, kulmien siistiminen  25 €
 • Ripsien värjäys 12 €
 • Kulmien siistiminen ja värjäys  15 €
 • Kulmien muotoilu 10€

Kasvohoidot

Kasvohoito 80€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hieronta, naamio ja hoitovoide. Kesto 75 min.

Puhdistava perushoito joka sopii kaiken ikäisille. Perusteellinen  kasvohoito ilman mitään laitteita. Tuotteet valitaan aina ihotyypin mukaan.

Laitehoidot kasvoille

Ultraäänipuhdistus 89€

Alkupuhdistus, kuorinta ultraäänilaitteella, kulmien siistiminen, ampullin imeyttäminen ultraäänilaitteella, naamio ja hoitovoide. Kesto n. 60 min.

Ihon syväpuhdistaja ja solujen uudistaja, joka käyttää hyväkseen ultraääntä (28000Hz/s). Ultraäänikuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja elvyttää ihoa sekä syvä puhdistaa huokosia. Iho tuntuu heti puhtaammalta ja nuorekkaammalta. Auttaa myös pigmentoituneisiin ihoalueisiin kuten auringon aiheuttamiin maksaläiskiin ja edistää hoitoaineiden imeytymistä. Parantaa aineenvaihduntaa sekä mikroverenkiertoa. Ultraäänikuorinta on tehokas mutta hellävarainen tapa hoitaa ihoa. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla.

Timanttihionta 89 €

Alkupuhdistus, timanttihionta, kulmien siistiminen, naamio ja hoitovoide. Kesto n. 60 min.

Kuorii kasvojen ihoa tehokkaammin kuin tavanomaiset kuorinnat. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa sekä kollageenituotantoa. Sopii stressaantuneelle ja tukkoiselle iholle. Hoito parantaa kosteudensitomiskykyä. Timanttipäitä on eri karheuksia ja imua voi säätää aina ihotyypin mukaisesti. Poistaa epäpuhtauksia, tasoittaa juonteita sekä pigmenttimuutoksia iholta. Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta, tasaisemman väriseltä ja puhtaammalta.

Timanttihiontaa ei suositella

 • Ihosairauksia sairastaville henkilöille.
 • Rikkoutuneelle ihoalueelle.
 • Aknelääkityksen aikana tai jopa 6kk hoidon päätyttyä (lääkärinlupa).
 • Yliherkille ihotyypeille.

 

Acapulcon kasvohoito 135€

Alkupuhdistus, timanttihionta tai ultraääni kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmiensiistiminen, ultrasonic kiinteytys, ampullin imeyttäminen ultraääni laitteella, naamio ja hoitovoide. Kesto n.75min.

Täydellinen tehohoito aikuiselle stressaantuneelle ja tukkoiselle iholle, kirkastaa väsyneen ihon ja kiinteyttää. Hoito kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa sekä kollageenituotantoa.

 

Jalkahoidot

Acapulcon jalkahoito  65€

Kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta. Kesto 75 min.

Acapulcon jalkahieronta 38€

Rentouttava hieronta jaloille, vilkastuttaa verenkiertoa, lämmittää jalkoja. Hierotaan jalkapohjat, jalkapöytä ja pohkeet rauhoittavalla ja lämmittävällä öljyllä. Sopii kylmille jaloille ja luonnollisia hoitoja arvostavalle. Kesto 30min.

Jalkahoito +sääret  90€

Sisältää Acapulcon jalkahoidon + säärikarvojenpoiston sokerilla. Kesto 90 min

Käsihoidot

Käsihoito 35€

Kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus sekä kevyt hieronta käsivoiteella. Kesto 30 min.

Parafiinihaude käsille 50€

Sisältää normaalin käsihoidon lisäksi kuorinnan ja parafiinihauteen. Kesto 45 min.

Parafiinihoito vahvistaa kudosta sekä parantaa verenkiertoa. Sen lisäksi lämmittää ihoa. Persikan tuoksuinen parafiinihaude sopii niille jotka kärsii erittäin kuivista käsistä ja halkeilevista sormien päistä. Parafiini on todella tehokosteuttava. Parafiini tuntuu samalta kuin steariini mutta siinä on paljon ihoa hoitavia ainesosia. Parafiinihaude annetaan vaikuttaa iholla 10 -15 min jonka jälkeen poistetaan yhtenä kappaleena käsistä. Parafiini luo iholle vähän öljymäisen pinnan joka hoitaa käsien ihoa vielä pitkään hoidon jälkeen, suositeltavaa olisi että asiakas ei pesis käsiään saippualla koko päivänä hoidon jälkeen niin että hoitavat aineet saisi vaikuttaa iholla mahdollisimman kauan.

Karvanpoisto sokerilla.

 • Kainalot 15min                     25€
 • Bikini 15min                          25€
 • Brasilialainen 30min     55-70€
 • Selkä  30min                         30€
 • Jalat ja bikini 75min           69€
 • Sääret 30min                        35€
 • Kasvokarvat 15-30min  15-30€

Sokerimassa levitetään vasta karvaan ja poistetaan kevyellä ranneliikkeellä myötäkarvaan. Sokeri sisältää luonnonmukaisia ainesosia (sokeria, vettä ja sitruunamehua). Ei sisällä säilöntäaineita. Sokeri kuorii hellävaraisesti ihoa vahingoittamatta eläviä soluja. Elävät solut ovat kosteita, jonka takia sokeri ei pysty kiinnittymään niihin koska sokeri on vesiliukoista, sen takia yhtä iho aluetta voi käsitellä useampaan otteeseen vahingoittamatta ihoa. Karvanpoisto tehdään myötäkarvaan, jolloin karva ei katkea eikä karvatuppi ärsyynny. Sokeri on hygieeninen käytössä.

Vartalohoidot

Selän ihonpuhdistus 59 €

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoide.
Kesto 60 min.

Sopii sekaiholle ja rasvaiselle iholle, puhdistaa epäpuhtaudet.

 

Hieronnat

Hartiaseudun hieronta 35€

Selkä, niska ja hartiat hierotaan. Kesto 30min. Pintaverenkiertoa parantava ja jännitystä laukaiseva rentouttava hieronta.

Acapulcon rentoutushoito 59€

Rentouttava kokovartalohieronta eteerisillä öljyillä, rentouttaa lihaksia, lisää pintaverenkiertoa, lämmittää ja hoitaa ihoa. Kesto 60min.

Acapulcon jalkahieronta 38€

Rentouttava hieronta jaloille, vilkastuttaa verenkiertoa, lämmittää jalkoja. Hierotaan jalkapohjat, jalkapöytä ja pohkeet rauhoittavalla ja lämmittävällä seesam öljyllä. Sopii kylmille jaloille ja luonnollisia hoitoja arvostavalle. Kesto 30min.

Kestopigmentoinnit

Eyeliner kestopigmentointi 160€

Eyeliner on täysin kivuton nopeahko toimenpide, jossa väri viedään koneellisesti yläluomen ripsirajaan, antaen ulkonäölle huolitellun ja selkeän ilmeen, ilman että näytät meikatulta. Iho puudutetaan voiteella. Kesto 40 – 60 min.
Vältä hikoilua ensimmäiset 5pv ja hoida luomia valkovaseliinilla.
Kone ja värit ovat tehokkaita eivätkä rasita ihoa, mutta silti voi turvotusta ilmetä seuraavana päivänä
Ihosta ja jälkihoidosta riippuen eyelinerin voi vahvistaa.
Vahvistuskerta 120€.

Täyteaine huuliin

Huulten täyttö 280€
Amorinkaaren muotoilu 190€
Huulten rajojen profilointi 210€

Hyaluronihappo on turvallinen keino uudelleen muotoilla/ korostaa piirteitä.
Matala amorinkaari tai painuneet huulet saat tällä hoidolla jälleen näkyväksi.
Kesto 15 – 30 min.
Hoidon jälkeen aine kiinnittyy omaan kollageeniisi n. 10 – 14 päivässä.
Älä sauno tai hikoile 5 päivään.
Älä painele tai puristele pistettyä aluetta.
Aineenvaihdunnasta sekä muutoksen suuruudesta riippuen tulos säilyy ½ – 1 ½ vuotta.

Kasvojen happohoidot

Azelaico Happohoito 50€

Iho pyyhitään, levitetään happo, happo imeytyy ihoon muutamassa minuutissa.
on tehokas apu rasvoittuvaan tai epäpuhtaaseen ihoon. Se tuhoaa bakteeria ihon sisään ja neutralisoituu itsestään, kun ihon normaali pH tavoitetaan. Iho on hapon jälkeen heti paremman näköinen. Kesto 15 – 20min

Ferulic Happohoito 60€

Iho pyyhitään, levitetään happo, happo imeytyy ihoon muutamassa minuutissa.
lisää ihon kollageenia ja napakoittaa löystynyttä ja elotonta ihoa.
Tämä happo myös poistaa kuonaa.
Ferulic happo on erittäin suosittu ”kauneushappo”. Kesto 15 – 20min.