Kasvohoidot

Kasvohoito Miehille 75e

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja hoitovoide. Kesto 60min

Timanttihionta 95€

Alkupuhdistus, timanttihionta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoide. Kesto 75min. Hoidon yhteydessä parafiinihaudekäsille 10€.

Kuorii kasvojen ihon tehokkaammin kuin tavanomaiset kuorinnat. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa sekä kollageenituotantoa. Sopii stressaantuneelle ja tukkoiselle iholle. Hoito parantaa ihon kirkkautta ja kosteudensitomiskykyä. Timanttipäitä on eri karheuksia ja imua voi säätää aina ihotyypin mukaisesti. Poistaa epäpuhtauksia, tasoittaa juonteita sekä pigmenttimuutoksia iholta. Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta, tasaisemman väriseltä ja puhtaammalta.

Timanttihiontaa ei suositella:

  • Ihosairauksia sairastaville henkilöille.
  • Rikkoutuneelle ihoalueelle.
  • Aknelääkityksen aikana tai jopa 6kk hoidon päätyttyä (lääkärinlupa).
  • Yliherkille ihotyypeille

Hieronnat

Hartiaseudun klassinen hieronta 45€

Selkä, niska ja hartiat hierotaan. Kesto 45min. Pintaverenkiertoa parantava ja jännitystä laukaiseva rentouttava hieronta.

Acapulcon rentoutushoito 59€

Rentouttava kokovartalohieronta eteerisillä öljyillä, rentouttaa lihaksia, lisää pintaverenkiertoa, lämmittää ja hoitaa ihoa. Kesto 60min.

Acapulcon jalkahieronta 38€

Rentouttava hieronta jaloille, vilkastuttaa verenkiertoa, lämmittää jalkoja. Hierotaan jalkapohjat, jalkapöytä ja pohkeet rauhoittavalla ja lämmittävällä seesam öljyllä. Sopii kylmille jaloille ja luonnollisia hoitoja arvostavalle. Kesto 30min.

Vartalohoidot

Selän ihonpuhdistus 59 €

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoide. Kesto 60 min.
Sopii sekaiholle ja rasvaiselle iholle, puhdistaa epäpuhtaudet.