Kasvohoidot

Kasvohoito Miehille 75e

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja hoitovoide. Kesto 60min

Timanttihionta 89€

Alkupuhdistus, timanttihionta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoide. Kesto 60min.

Kuorii kasvojen ihon tehokkaammin kuin tavanomaiset kuorinnat. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa sekä kollageenituotantoa. Sopii stressaantuneelle ja tukkoiselle iholle. Hoito parantaa ihon kirkkautta ja kosteudensitomiskykyä. Timanttipäitä on eri karheuksia ja imua voi säätää aina ihotyypin mukaisesti. Poistaa epäpuhtauksia, tasoittaa juonteita sekä pigmenttimuutoksia iholta. Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta, tasaisemman väriseltä ja puhtaammalta.

Timanttihiontaa ei suositella:

  • Ihosairauksia sairastaville henkilöille.
  • Rikkoutuneelle ihoalueelle.
  • Aknelääkityksen aikana tai jopa 6kk hoidon päätyttyä (lääkärinlupa).
  • Yliherkille ihotyypeille

Ultraäänipuhdistus 89€

Alkupuhdistus, kuorinta ultraäänilaitteella, kulmien siistiminen, ampullin imeyttäminen ultraäänilaitteella, naamio ja hoitovoide. Kesto n. 60 min.

Ihon syväpuhdistaja ja solujen uudistaja, joka käyttää hyväkseen ultraääntä (28000Hz/s). Ultraäänikuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja elvyttää ihoa sekä syvä puhdistaa huokosia. Iho tuntuu heti puhtaammalta ja nuorekkaammalta. Auttaa myös pigmentoituneisiin ihoalueisiin kuten auringon aiheuttamiin maksaläiskiin ja edistää hoitoaineiden imeytymistä. Parantaa aineenvaihduntaa sekä mikroverenkiertoa. Ultraäänikuorinta on tehokas mutta hellävarainen tapa hoitaa ihoa. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla.

Hieronnat

Hartiaseudun hieronta 35€

Selkä, niska ja hartiat hierotaan. Kesto 30min. Pintaverenkiertoa parantava ja jännitystä laukaiseva rentouttava hieronta.

Acapulcon jalkahieronta 38€

Rentouttava hieronta jaloille, vilkastuttaa verenkiertoa, lämmittää jalkoja. Hierotaan jalkapohjat, jalkapöytä ja pohkeet rauhoittavalla ja lämmittävällä seesam öljyllä. Sopii kylmille jaloille ja luonnollisia hoitoja arvostavalle. Kesto 30min.

Vartalohoidot

Selän ihonpuhdistus 59 €

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoide. Kesto 60 min.
Sopii sekaiholle ja rasvaiselle iholle, puhdistaa epäpuhtaudet.

Karvanpoisto sokerilla.

  • Selkä  30min                         30€

Kysy muita sokerointeja kosmetologilta.

Sokerimassa levitetään vasta karvaan ja poistetaan kevyellä ranneliikkeellä myötäkarvaan. Sokeri sisältää luonnonmukaisia ainesosia (sokeria, vettä ja sitruunamehua). Ei sisällä säilöntäaineita. Sokeri kuorii hellävaraisesti ihoa vahingoittamatta eläviä soluja. Elävät solut ovat kosteita, jonka takia sokeri ei pysty kiinnittymään niihin koska sokeri on vesiliukoista, sen takia yhtä iho aluetta voi käsitellä useampaan otteeseen vahingoittamatta ihoa. Karvanpoisto tehdään myötäkarvaan, jolloin karva ei katkea eikä karvatuppi ärsyynny. Sokeri on hygieeninen käytössä.

Käsihoidot

Käsihoito 35€

Kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus sekä kevyt hieronta käsivoiteella. Kesto 30 min.

Parafiinihaude käsille 50€

Sisältää normaalin käsihoidon lisäksi kuorinnan ja parafiinihauteen. Kesto 45 min.

Parafiinihoito vahvistaa kudosta sekä parantaa verenkiertoa. Sen lisäksi lämmittää ihoa. Persikan tuoksuinen parafiinihaude sopii niille jotka kärsii erittäin kuivista käsistä ja halkeilevista sormien päistä. Parafiini on todella tehokosteuttava. Parafiini tuntuu samalta kuin steariini mutta siinä on paljon ihoa hoitavia ainesosia. Parafiinihaude annetaan vaikuttaa iholla 10 -15 min jonka jälkeen poistetaan yhtenä kappaleena käsistä. Parafiini luo iholle vähän öljymäisen pinnan joka hoitaa käsien ihoa vielä pitkään hoidon jälkeen, suositeltavaa olisi että asiakas ei pesis käsiään saippualla koko päivänä hoidon jälkeen niin että hoitavat aineet saisi vaikuttaa iholla mahdollisimman kauan.